кадър: Bulgaria ON AIRПо думите му негативите ще засегнат десетки хиляди

...
кадър: Bulgaria ON AIRПо думите му негативите ще засегнат десетки хиляди
Коментари Харесай

Доц. Йордан Йорданов: Над 85% от тези, които имат обекти, твърде трудно ще отворят

кадър:  Bulgaria ON AIR

По думите му " н егативите ще обиден десетки хиляди притежатели и стотици хиляди работещи в бранша ".

Периодът след Ковид-19 ще бъде неповторим и България има голяма опция да развие курортолечение, счита доцент Йорданов.

" Страшни са загубите, банкрутите в туризма ще стигнат 70%. Над 85% от тези, които имат обекти, прекомерно мъчно ще отворят. За една година човешкият запас се стопи ", съобщи зам.-председателят на УС на Сдружение " Туризъм "   доцент Йордан Йорданов в предаването " Денят ON AIR " .  

Той уточни, че войната с елементарните хора, наречена Ковид, ще продължи. А България е част от международния проблематичен туризъм.  " Негативите ще обиден десетки хиляди притежатели и стотици хиляди работещи в бранша  на промишлеността на свободното време, част от която е туризмът. Терминът " ликвидност " удря по главите на десетки хиляди притежатели и вложители. Техните фамилии и екипите, в които десетилетия е вложено, са на прага на опциите си ", изясни доцент Йорданов пред  Bulgaria ON AIR .

По-добро е положението на вложителите, които са се ориентирали към българските консуматори и вътрешния контингент, стана ясно още от думите му. Времето пък доста внезапно ще раздели участниците в този бизнес на можещи и неможещи, а не на имащи и нямащи.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР